A.O. Vuorinen Oy

Lihaa, laatua ja palvelua

Lihaliike A.O. Vuorinen Oy on Lahden Kauppahallissa pisimpään toiminut yritys. Valikoimiin kuuluu noin puolentuhatta nimikettä tuorelihoista pakasteisiin. Erikoisuuksiin kuuluvat muun muassa riekot, kyyhkyt ja karhunliha. Liike toimittaa tarvittaessa tuotteita myös perusvalikoiman ulkopuolelta.

Vapaasti kasvatettua lähilihaa Vuoriselta joka päivä!

Asikkalassa Vetikon tilalla kasvatetaan perinteisesti hyvinvoivan naudan lihaa. Karja saa laiduntaa onnellisena ja vapaana ympärivuotisesti. Pihattorakennuksessa on ruhtinaallisesti tilaa lepäilyyn. Ruokaa on saatavana rajoittamattomasti ja se on itsetuotettua sekä laadukasta.
Valtaosa karjasta on Suomen alkuperäiskarjaa: Itä-Suomen karjaa eli kyyttöä, Länsi-Suomen karjaa sekä Pohjois-Suomen karjaa.
Teurastamo sijaitsee alle viidenkymmenen kilometrin päässä tilasta. Sinne sonnit viedään suoraan tilan omalla kuljetuskalustolla. Teurastus tapahtuu välittömästi. Täten vältymme aiheuttamasta eläimille stressiä, joka on erittäin vahvasti sidoksissa lihan makuun ja koostumukseen.
Tarjoamalla puitteet lajille tyypilliseen käyttäytymiseen sekä parhaat mahdolliset elinolosuhteet, varmistamme lihalle korkealuokkaisen laadun ja parhaan maun.

HORECA-palvelut

Palvelemme suurkeittiöitä, hotelleita, ravintoloita, ateriapalveluita ym. alan yrityksiä. Pystymme räätälöimään tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Laatu ja joustava palvelu on meille tärkeitä!

Asikkalasta Vetikon tilan vapaasti kasvatettua lähilihaa Vuoriselta joka päivä!
Lue lisää Vuorisen sivulta.
Giesser-veitset sekä ammatti- että kotikäyttöön! Lue lisää Vuorisen sivulta.

 

LAHDEN KAUPPAHALLI

Torikatu 3, 15110 Lahti,
info@lahdenkauppahalli.fi