Vaarin kahvila

Herkuttelua viihtyen jo vuodesta 1999

Vasta keitetyn kahvin aromi ja hurmaava korvapuustin tuoksu leijailee kutsuvasti torilla ja se tulee meiltä!

Tervetuloa nauttimaan kotoisia leivonnaisia, joita itse paikan päällä leivomme pikkuruisessa mutta tehokkaassa keittiössämme. Korvapuustit, voisilmäpullat ja munkit ovat muhkeita ja herkullisia. Meiltä saat mukaasi aidot rukiiset karjalanpiirakat, jotka juhlapöydistä loppuvat aina ensimmäisenä, niin vastustamattomia kun ovat. Suolaisia piirakoita leivomme päivittäin. Huomioimme valikoimassamme erikoisruokavaliot ja meiltä löytyy niin makeaa kuin suolaista jokaiseen makuun. Myymälästä voit ostaa myös myös ruokaleipätuotteita sekä peruselintarvikkeita (sokeri, maito, kerma ja voi).

Leivomme perinteisiä suomalaisia leivonnaisia lusikkaleivistä juhlaviin kakkuihin. Voileipäkakkuja meiltä on helppo tilata muutaman päivän varoajalla. Täytteissä emme säästele ja reseptimme ovat hyviksi testattuja ja makoisia; maut kuin mummolassa! Joskus asiakas tuo oman reseptinsä, minkä leivomme. Soitat vain ja tilaat – meillä on edulliset hinnat ja tinkimätön laatu.

Kahvilassamme on rento tunnelma ja kunnioitamme perinteitä sisustusta myöten. Pieniin yksityistilaisuuksiinkin kodikas kahvilamme soveltuu mainiosti. Poikkea pirttiin, haluamme palvella sinua!

Terveisin Tarja ja Tiia

Aukioloajat ja yhteystiedot

Aukioloajat:
Ma–Pe 9.00 – 15.00
La 9:00–14:00

Yhteystiedot:
(03) 7527716
Torikatu 3
15110 Lahti

LAHDEN KAUPPAHALLI

Torikatu 3, 15110 Lahti,
info@lahdenkauppahalli.fi